Kommentarer

da_DKen_GBit_IT

Såfremt du har en kommentar til denne, eller lignende sag, er du velkommen til at skrive den nedenfor.

 

5 Responses

 1. Vianne Fischer siger:

  Kære I
  Via Peter Gøtzches bog ‘Dødelig psykiatri og organiseret fornægtelse fandt jeg ind på jeres side. Må den stå som et evigt vidnesbyrd og argument for, at de offentlige systemer skal ændres til at beskytte det enkelte menneske og ikke selve systemet.
  Jeres ihærdighed er beundringsværdig og jeg føler med jer.
  Det er sjældent, at se en hjemmeside fremstille så tragiske begivenheder, uden at fremstillingen bliver mudret til med drama. I har formået at holde en stringent fremstilling og alligevel berøre mit hjerte dybt.
  Tak til jer for jeres åbenhed.
  Kærlige hilsner fra Vianne

 2. Fra Danilos familie siger:

  Fremfor at tale om tone, så tal om indhold.
  Såfremt alle læger ville tage ny forskning og viden om bivirkninger alvorligt og anvende det i deres daglige omgang med patienter, så ville patientsikkerheden øges væsentligt.
  Hvad vigtigst for dig – tone eller patientsikkerhed?
  Læs her fra ugeskriftet.dk

 3. Kate Simonsen siger:

  Først vil jeg gerne kondolerer med tabet af jeres søn.
  Hvad jeg herefter vil skrive falder så desværre nok i tråd med jeres opfattelse af medicinen Sertralin, eller lykkepiller. Jeg er selv bruger af Sertralin. Det er jeg for 3 gang på 5 år. At der overhovedet har været 2 pauser skyldes ene og alene min egen stædighed og imod lægens anvisninger. Sertralin ligger i den milde af de antidepressive midler. Det gives som i mit tilfælde mod depression, hvor jeg var meget gråd labil. Det bruges også mod OCD og i den forbindelse også til børn og unge.
  Midlet virker i hurtigt, men over en periode på ca 14 dage. Jeg ved jo af gode grunde, hvilke anvisninger der blev givet i jeres tilfælde men kan kun udtale mig om mine personlige erfaringer. Det blev meget tydeligt gjort klart for mig, at jeg ikke skulle forvente nogen pludselig mærkbar lindring før efter ca 14 dage, hvor jeg selvfølgelig skulle til opfølgning hos min læge og hvor jeg så rent faktisk for en kort periode blev sat op i dosis.
  Jeg blev også gjort bekendt med, at jeg skulle forvente en behandlingstid på min 10 mdr, hvorefter jeg måske kunne trappes ud af behandlingen. Desværre valgte jeg selv, at stoppe efter ca 5 mdr.
  Jeg føler rigtig meget med jer. Jeg er desværre bare af den tro, at Sertralinen overhovedet ikke nåede at gøre sin virkning. Jeg mærkede også rastløshed og hovedepine i starten, men om det skyldes manglende medicin virkning eller et udslag af min depression skal jeg lade være usagt, det fortog sig efter ca 3 uger.

 4. Karsten Tuft Sørensen siger:

  ja, desværre gyserlæsning. Retsplejeloven er sat ud af spillet. Har øjeblikkeligt valgt at skifte læge da jeg idag har Ole Knudsen. Han kunne i det mindste komme med en beklagelse – men som systemet er ville det jo have svækket hans sag.
  Jeg syntes I har gjort et kæmpe arbejde i denne triste sag – håber der er mange som læser det og forholder sig kritisk til den måde man behandler Patientklager..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.