Om hjemmesiden – Alt skal frem

da_DKen_GBit_IT

1Det kræver ingen forklaring, at tabet af et barn er den største sorg, man som forældre kan nogensinde opleve. Danilos selvmord kom bag på alle der kendte ham, og det var et kæmpe chok for os. Som familie havde vi altid haft tæt og daglig kontakt med Danilo, og vi havde ikke opfanget signaler om, at han skulle være så langt ude. Derfor kunne vi med det samme mærke, at alt ikke var som det skulle være. Vi kendte vores søn og vi ved, at selvmord slet ikke lå til ham.

De sidste tre år har været én lang kamp for at få sandheden omkring Danilos selvmord frem. Vi havde mange spørgsmål lige efter dødsfaldet, og det er i vores natur at søge efter svar. Vi har aldrig ønsket andet end, at omstændighederne omkring hans død skulle klarlægges og de ansvarlige stå til ansvar. Men det er ikke sket. I stedet har de ansvarlige læger forsøgt at vaske deres hænder rene – og sundhedsmyndighederne har rakt dem sæben.

På det tidspunkt hvor Danilo døde, havde vi intet kendskab til lykkepiller og var ikke klar over, hvor farlig medicin Danilo fik. Havde vi vidst det, ville vi for alt i verden have forsøgt at få ham stil at stoppe behandlingen. Siden selvmordet har vi brugt tre år på at sætte os ind i medicinens effekt og bivirkninger, og nu er vi klar over hvor farlig medicinen er. Vi kan som forældre til Danilo ikke finde fred, før vi har lagt alle beviser og dokumenter frem og på den måde videreformidlet den viden, vi nu har om lykkepiller.

Her på hjemmesiden kan alle læse om lykkepillerne og deres bivirkninger, om lægernes behandling af Danilo og om sundhedsmyndighedernes manglende vilje til at sætte en stopper for misbrugen af den farlige medicin. Det anbefales at læse alle sagens kapitler i den rækkefølge, de står i. Kun sådan kan man få et indblik i hele sagen og følge den lange og tunge rejse, som vi har været ude på, siden Danilo døde. På den baggrund kan folk træffe deres egen vurdering af, hvem der bærer ansvaret for Danilos død.

Vi får aldrig vores søn tilbage, men sandheden skal frem.